18. maj 2017

På ønskesedlen #7

Jeg tænkte, at jeg ville dele lidt flere af mine boglige ønsker her på bloggen, hvis nogle af jer kan bruge det til inspiration, til hvad I vil læse næste gang :) 

Så hermed endnu et udpluk af bøger jeg ønsker mig :) 


En bog som I ikke får et billede af, er Ravnenes Hvisken 2 - billedet er indtil videre kun lagt på Instagram, og er vist ikke 100 % færdigt endnu, så vidt jeg forstår :) Jeg elskede bog 1, så jeg glæder mig helt vildt til den næste udkommer, og det gør den heldigvis den 1. juni. 

Hvis du holdt meget af historien om Askepot som barn, så vil det sandsynligvis gøre dig glad at høre, at Marissa Meyer genfortæller historien i "Cinder". Et underholdende og gribende værk om kærlighed og fremtid.

Cinder er ikke kun smuk. Hun er mekaniker, cyborg og lidt ved siden af sig selv. For hvordan skal hun komme til at leve lykkeligt til sine dages ende, når hun er så anderledes og ensom? I "Cinder" får du et sci-fi eventyr uden lige.


Christian holder parkeret i skoven, så Leonora ikke kan se ham. Hun løber derude på vejen, hans kone gennem tyve år. Med musik i ørerne, fordybet i sit løb og i sig selv. Hun ser intet, aner ikke, at han om lidt i skjul af mørket og regnen vil indhente hende bagfra, med bilens lys slukket. Og på brutal vis gøre en ende på deres ægteskab.

Christian og Leonora har det hele, et godt ægteskab, et drømmehus med udsigt over Vejle fjord og en søn, der netop er blevet erklæret rask efter lang tids sygdom. Men til en fest i Christians firma, ser Leonora sin mand sammen med en yngre kvinde. Leonora indser, at hun risikerer at blive forladt. Tænk, at Christian kan. Tænk, at han kan forlade den kvinde, der har ofret sin karriere, alt, for at passe sønnen og sørge for familien. Leonora tager en beslutning: hun nægter at stå tilbage som hende, der blev forladt – uanset hvilke midler, hun skal tage i brug.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar