12. marts 2017

Bogbloggerevent

I søndags var jeg til et rigtig hyggeligt (og uhyggeligt) og spændende bloggerarrangement på Københavns Hovedbibliotek. 
Det var de søde piger Rikke, Rikke og Sara fra bloggen Mellem linjerne og Kbh læser som stod for arrangementet, som bød på både spændende oplæg, god mad og lækre goodiebags. 

Selve arrangementet havde fokus på krimigenren, hvilket jeg fandt vildt spændende. De fleste krimier jeg har læst har været af Camilla Läckberg, så det var interessant at få udvidet horisonten med nogle danske krimiforfattere. 
Derudover var der også fokus på forlagenes samarbejde med bogbloggere, og hvordan vi kan bruge hinanden. Dette fortalte Camilla Høy fra Politikens forlag, især om, og det var spændende for mig, da min blog jo stadig er lidt ny i det. :)

Jeg fik desværre ikke taget nogen gode billeder inde fra arrangementet (dårlig bloggerstil), men jeg kan anbefale at smutte ind på bloggen Mellem Linjerne, da de har billeder og henvisninger til nogle af de andre bloggere, der har skrevet om dagen :) 


Her ses det program som var lagt for dagen. Et super godt og tæt pakket program, men vi nåede det hele. 

Thomas Clemen fortalte om selve skriveprocessen, og havde en fin graf med, som viste hvor meget han skrev, og om selve redigeringsprocessen. Det var rigtig sjovt og spændende at høre om. 

Camilla Høy, som jeg var inde på tidligere, fortalte om deres samarbejde med bloggere, og hun forklarede blandt andet, at hun meget gerne så at vi anmelder bøger med 6 stjerner frem for 5, da det er det de selv benytter. Jeg kan godt se hvad hun mener, men på Goodreads bruger man kun 5. Hmm... Det må jeg lige overveje :P 

Jacob Weinreich fortalte om at skrive under pseudonymer. Han er den ene del af pseudonymet A.J. kazanski og Anna Ekberg, sammen med Anders Rønnow Klarlund, og så læste han første kapitel fra deres kommende bog, Kærlighed for Voksne, hvilket var så spændende, at jeg synes det er tarveligt. Bogen udkommer først til maj! :D 

Julie Hastrup har jeg en bog stående af på min reol, men har ikke fået den læst endnu. Hun fortalte om den research, der følger med, når man skriver en krimi. Virkelig spændende! Hun fortalte også om, hvordan hun blev interesseret i krimigenren, hvilket involverede en uhyggelig film. 

Lotte Petri fortalte også om hendes interesse for krimier, og om researchen i forbindelsen med tilblivelses af en krimi. En af hendes bøger var også at finde i den goodiebag vi fik.

Fra forlaget Drømmefangeren, kom Rikke som er tidligere bogblogger, og fortalte om samarbejdet mellem forlag og bloggere, og kom med lidt fif til bloggere.

Så var der interview mellem Kathrine og Anika Eibe, som handlede om forholdet mellem forfatter og blogger. Det var ret interessant, da de begge har bogblogs samtidig med at Anika er forfatter. 

Det sidste oplæg var fra KBH Læser, og lagde op til at komme med gode idéer til samarbejde mellem dem og bloggere til fremtidige arrangementer. 


Til slut får I lige et billede af indholdet i den lækre goodiebag :) 
Tak til Mellem Linjerne og KBH Læser, for et rigtig godt arrangement. Jeg kommer helt sikkert igen :D 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar