7. juli 2016

Anmeldelse: Da hun forsvandt

Titel: Da hun forsvandt

Forfatter: Gayle Forman

Forlag: Gyldendal


Der er gået tre år siden den tragiske ulykke - og siden Mia forsvandt ud af Adams liv. Mia går på Julliard i New York og har kastet al sin energi i celloen og den klassiske musik. Adam lever rockstjernelivet på USA's vestkyst med paparazzi og kendis-kæreste. Men ved et tilfælde mødes Mia og Adam i New York og har en enkelt aften sammen. Imens de udforsker byen, genopdager de fortiden og åbner deres hjerter for fremtiden - og for hinanden. 


Da hun forsvandt, er fortsættelsen til Hvis jeg bliver, som jeg læste for nogle år siden. Bogen foregår tre år efter, og denne gang er det Adams historie man hører. For hvad skete der egentlig efter at Mia besluttede sig for at blive? 
Adam er blevet en stor rockstjerne, og turnerer rundt med sit band Shooting Star. Noget han har drømt om altid. Drømmen viser sig dog hurtigt ikke at være som han håbede, og Mia er ikke længere en del af hans liv, hvilket har taget meget hårdt på ham. Vi får skiftevis fortalt noget fra nutiden og fortiden, for bedre at kunne forstå, hvordan Adam er havnet hvor han er, og hvorfor han kæmper så meget. 
En aften i New York tager han et valg, som ender med at have meget stor betydning for resten af hans liv - han tager til en klassisk koncert, hvor Mia spiller. 
Resten af bogen følger vi Mia og Adam gennem New York, hvor de prøver at åbne sig for hinanden, og forstå hvad der skete dengang. 
Jeg synes det var spændende at høre Adams historie, og se hvor de begge to var i deres liv, da forrige bog sluttede ret brat. 
På den anden side, var det også bare en virkelig god slutning i bog et, og den havde jeg godt kunne leve med. Jeg savnede ikke en fortsættelse, og blev faktisk ret overrasket over at der var kommet en, men selvfølgelig skulle den læses. 
Alt i alt en fin bog, godt fortalt af Adam, men så var den heller ikke mere end det. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar