30. april 2016

På ønskesedlen #3

Jeg har fundet endnu en bog, som står højt på min ønskeseddel :) Godt der ikke er længe til min fødselsdag :P Victoria Aveyard: Rød dronning #1
Forlaget Gyldendal skriver:

Blodets farve – dét er den virkelige forskel mellem Sølvere og Røde. Denne enkle forskel gør på en eller anden måde dem stærkere, klogere ogbedre end os.

Mare Barrows blod er rødt. Hun hører til samfundets bund – den almindelige befolkning, som skal tjene den sølvblodede elite, der har overmenneskelige egenskaber.
Mare overlever ved at stjæle, hvad hun kan komme i nærheden af. En dag ender hun ved et tilfælde ved Sølver-hoffet. Foran kongen, prinserne og alle de adelige opdager hun, at også hun har overmenneskelige evner. Men det er umuligt, for Mare har rødt blod i årene. For at skjule denne umulighed og forhindre rød opstand, tvinger kongen Mare til at spille rollen som en fortabt adelig datter, der nu skal giftes med en af prinserne.
Mare trækkes hurtigt ind i Sølver-verdenen og begynder at få følelser for sin prins. Alligevel risikerer hun alt ved at hjælpe oprørsgruppen Den Højrøde Garde. Ét forkert træk vil betyde hendes død, og kun én ting ved hun med sikkerhed: Alle kan bedrage alle.
RØD DRONNING er første bind i serien RED QUEEN.


Rød dronning er en ret populær bog for tiden, og jeg synes den lyder vildt spændende. Bogen handler om klasseskel, som vi også oplevede i The Hunger Games og The Selection, og det er jeg helt vild med. 

Har I læst den? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar